Tawaran iPhone Black Friday Terbaik yang Boleh Anda Dapatkan Sekarang

WRITTEN BY: supportmymoto.com STAFF

Black Friday datang tetapi sekali dalam setahun tetapi anak lelaki, jadi ini adalah penting untuk memaksimumkan peluang anda untuk mendapatkan tawaran iPhone Black Friday terbaik. Black Friday secara teknikal telah berlalu, tetapi penjualannya telah berkembang jauh melebihi hari ini sekarang. Sekiranya anda mencari diskaun untuk iPhone baru, artikel ini merangkumi tawaran terbaik yang boleh anda dapatkan di Apple Black Friday.

Tawaran iPhone Black Friday Terbaik yang Boleh Anda Dapatkan Sekarang

Tidak ada masalah: Apple mengekalkan harga produk mereka jauh lebih tinggi daripada banyak yang selesa untuk kita bayar.

Walau bagaimanapun, terima kasih kepada kebanyakan perniagaan yang ingin menghasilkan sejumlah wang tunai dengan cepat pada tawaran Black Friday, terdapat banyak pilihan dalam beberapa hari akan datang untuk mendapatkan diri anda yang baru iPhone dengan harga yang lebih rendah. Inilah koleksi tawaran iPhone terbaik yang kami dapati.

Tawaran iPhone Terbaik Rsekarang

Tawaran iPhone Terbaik Sekarang

iPhone 11: Hingga $ 800 dalam kredit dengan pertukaran @ Verizon

Verizon mempunyai iPhone 11 dengan harga $ 699. Tukar ke rancangan Verizon Limitless dan gunakan kupon “BLACKFRIDAY” untuk mendapatkan MasterCard prabayar $ 400.

Lebih baik lagi, jika anda berniaga menggunakan telefon yang layak, anda akan mendapat kredit $ 400 (untuk baris baru) atau kredit $ 300 (untuk peningkatan).

iPhone 11 Professional: $ 999 sekarang $ 499 @ Greatest Purchase

Anda perlu menukar mannequin yang layak dan mengaktifkan iPhone baru anda dengan AT&T atau Verizon.

Tetapi jika anda memenuhi syarat tersebut, Best Buy akan menjatuhkan sehingga $ 500 dari harga iPhone 11 Professional, pada dasarnya membiarkan anda mendapat telefon itu dengan harga separuh. Anda juga akan mendapat tawaran yang sama di iPhone 11.

IPhone 11 @ T-Cellular percuma

T-Mobile menawarkan untuk menampung kos iPhone 699 $ 11 apabila anda membuka barisan knowledge baru dan menukar iPhone semasa anda. (Anda memerlukan iPhone 7 atau lebih baru; iPhone 6s dan 6s Plus akan memberi anda diskaun $ 500 untuk pertukaran.)

Anda akan menerima kredit untuk iPhone 11 yang tersebar dalam tempoh 24 bulan. Sekiranya anda lebih suka iPhone 11 Professional atau iPhone 11 Professional Max, T-Cellular akan memberi anda kredit $ 700.

iPhone 11 Professional: Jimat $ 700 @ AT&T

AT & T menawarkan kredit bil berjumlah $ 700 dalam tempoh 30 bulan ketika anda membeli iPhone 11 Professional dan berniaga menggunakan telefon yang layak.

Anda diminta untuk membawa nombor telefon semasa anda dan membuka barisan knowledge baru dengan pelan tanpa had. IPhone 11 dan iPhone 11 Pro Max juga layak mendapat simpanan $ 700.

iPhone 11 Professional: Terima kad eGift $ 300 @ Walmart

Sekiranya anda menaik taraf ke iPhone 11 Professional di AT&T atau Verizon, Walmart menawarkan kad eGift $ 300 setelah diaktifkan. Inginkan iPhone 11 Professional Max yang lebih besar?

See also  AP Physics PLZ HELP! Free response question. A car is stopped at a traffic light.?

Walmart menjalankan perjanjian yang sama untuk telefon itu dengan Kad Hadiah $ 300 apabila anda mengaktifkan iPhone 11 Professional Max dengan AT&T atau Verizon.

IPhone 11 percuma @ Dash

Dash akan menampung kos iPhone 11 apabila anda menandatangani pajakan Dash Flex 18 bulan dan berdagang dengan telefon yang layak. Anda juga perlu membuka barisan knowledge baru pada rancangan tanpa had. Anda akan mendapat kredit untuk iPhone 11 selama 18 bulan.

iPhone 11: Dapatkan kad hadiah @ Goal $ 200

Beli iPhone 11 di Goal, dan aktifkan di kedai dengan AT&T atau Verizon, dan Goal akan memberi anda kad hadiah $ 200 sebagai balasan.

Promosi ini juga berlaku untuk iPhone 11 Professional dan iPhone 11 Professional Max jika anda lebih suka mannequin tersebut. Namun, bertindak pantas kerana perjanjian ini tamat pada 30 November jam 11:59 malam

iPhone 6s: $ 299 sekarang $ 99 @ Walmart

IPhone 6s mungkin berusia lebih dari beberapa generasi pada ketika ini, tetapi masih telefon bimbit yang bagus untuk kanak-kanak atau individu yang tidak banyak menggunakan telefon mereka. Mannequin 32GB ini terikat dengan perkhidmatan tanpa wayar diskaun Straight Speak, jadi anda tidak boleh membawanya ke pembawa mana-mana.

iPhone 6s: $ 149 sekarang $ 49 di Cricket

Jumaat Hitam

Sekiranya anda mencari harga serendah mungkin pada iPhone, Cricket Wireless mungkin telah mendahului persaingan dengan menawarkan iPhone 6s dengan harga $ 49. 

Anda perlu membawa nombor telefon ke pembawa diskaun dan mendaftar untuk rancangan tanpa had $ 60 sebulan untuk mendapatkan harga ini.

IPhone XR @ AT&T percuma

Anda tidak perlu berniaga dengan telefon semasa untuk mendapatkan tawaran Black Friday iPhone $ 599 ini. Sebaliknya, semua yang diperlukan oleh AT&T ialah anda membeli iPhone XR dengan ansuran yang memenuhi syarat dengan knowledge yang tidak terhad.

Anda akan menerima kredit untuk telefon yang tersebar dalam tempoh 30 bulan.

iPhone XR: $ 599 sekarang $ 499 @ Enhance

Enhance mempunyai potongan harga untuk banyak mannequin iPhone, menjatuhkan $ 100 dari kos segalanya dari iPhone 11 hingga iPhone 8. Tetapi iPhone XR adalah pembelian yang cukup menarik di Enhance kerana diskaun ini membolehkan anda mendapatkan telefon baru 6.1 inci dengan harga kurang dari $ 500.

iPhone 7: $ 399, sekarang $ 149 @ Metro oleh T-Cellular

Seperti syarikat penerbangan diskaun Enhance, Metro oleh T-Cellular mengambil $ 100 dari kos mannequin iPhone terbaru.

Tetapi penjimatan sebenar dapat dijumpai jika anda memilih peranti yang lebih lama, seperti iPhone 7. Potongan $ 250 apabila anda membawa nombor telefon ke Metro.

See also  How to Change the Language on a Roku Device

iPhone XR: $ 599 sekarang $ 499 (Diperbaharui) @ Amazon

Apple sudah menurunkan harga pada iPhone XR ketika iPhone memulakan kerjayanya. Tetapi jika anda tidak keberatan memilih telefon yang diperbaharui, anda boleh menjimatkan lebih dari $ 100 membeli iPhone XR yang tidak dikunci yang diperbaharui di Amazon dalam perjanjian iPhone Black Friday ini.

IPhone 8 @ T-Cellular percuma

Kesepakatan Black Friday iPhone ini sangat sesuai jika anda memegang iPhone lama seperti iPhone SE, iPhone 5 atau 5s atau mana-mana mannequin iPhone 6 atau 6s. Tukar telefon itu di T-Cellular dan anda boleh mendapatkan kredit $ 450 untuk digunakan pada iPhone 8 atau 8 Plus.

iPhone XR

Terima kad eGift $ 400 dengan pengaktifan @ Walmart Walmart menawarkan kad eGift $ 400 apabila anda mengaktifkan iPhone XR di AT&T atau Verizon. Kad eGift $ 400 yang sama tersedia untuk iPhone XS Max, sementara iPhone XS layak untuk kad eGift $ 450.

Tawaran Apple iPhone 11 terbaik hari ini

Apple iPhone 11, 64GB, White… Amazon $ 659.97

Apple iPhone 11, 64GB, Black… Amazon $ 659.97

Apple iPhone 11, 64GB, Ungu… Amazon $ 659.97

Apple – iPhone 11 64GB -… Beli Terbaik $ 699.99

Tawaran Black Friday iPhone XR

. iPhone XR memulakan debutnya pada tahun 2018 bersama iPhone XS dan XS Max, tetapi ia adalah satu-satunya telefon di trio yang masih tersedia dari Apple. (Anda boleh menemui iPhone XS dan XS Max di pembawa dan peruncit.)

Walaupun setahun lebih tua, iPhone XR masih merupakan telefon yang baik, kerana cip A12 Bionic di dalamnya melebihi peranti Android yang lebih baru. Anda mesti buat hanya dengan satu lensa kamera belakang, tetapi kamera iPhone XR cukup mampu.

Pertaruhan terbaik anda untuk kebaikan Jumaat hitam kesepakatan pada iPhone XR adalah beralih kepada pembawa wayarles atau peruncit yang akan menawarkan potongan harga $ 599. Membeli mannequin terpakai juga akan membantu anda menjimatkan wang.

Tawaran Apple iPhone XR terbaik hari ini

Harga Berkurang

Seperti iPhone Apple XR Baru … Walmart          $ 799.99           $ 469.99

iPhone XR – 64GB Hitam -… Apple $ 599

Mudah Alih – Apple iPhone… Beli Terbaik $ 749.99

Prabayar Mudah Alih Mudah – Apple… Amazon $ 749.99

Tawaran iPhone 8 Black Friday

Ini adalah iPhone termurah yang masih ditawarkan oleh Apple dan, sebagai hasilnya, kemungkinan besar terdapat potongan harga sekitar Black Friday. Pada masa ini, iPhone 8 dijual pada harga $ 449 di Apple sementara iPhone 8 Plus yang lebih besar tersedia pada harga $ 549.

Tawaran Apple iPhone 8 terbaik hari ini

Harga Berkurang

Jumlah Apple Prabayar Tanpa Wayar… Walmart          $ 699    $ 349

iPhone 8 – 64GB Perak -… Apple $ 449

See also  What if I wear a thong in the locker room?

iPhone 8 (64GB) – Amazon Perak $ 599

Apple iPhone 8 (64GB, Ruang… Verizon Wi-fi $ 699.99

Baca Juga:

Soalan Lazim

1. Bilakah Black Friday 2019?

Tahun ini, perbelanjaan membeli-belah jatuh pada 27 November 2020. Ia berlaku setiap tahun pada hari selepas Hari Kesyukuran.

2. Apa itu Black Friday?

Black Friday adalah hari selepas Hari Kesyukuran pada bulan November. Selalunya ia dianggap sebagai permulaan tergesa-gesa membeli-belah percutian yang berlaku setiap tahun. Hari ini telah berkembang menjadi percutian membeli-belah kerana semua peruncit menawarkan potongan dan penjimatan mendalam untuk produk widespread untuk membawa orang ramai ke kedai mereka. Tawaran sering dijumpai pada merchandise di bawah kos.

3. Mengapa dipanggil Black Friday?

Nama Black Friday diadopsi kerana pada hari ini perniagaan masuk ke dalam “hitam” dengan keuntungan berbanding dengan “merah” dengan kerugian kerana banyak kedai beroperasi hampir sepanjang tahun. Teori lain juga ada. Lihat panduan sejarah Black Friday lengkap kami untuk maklumat lebih lanjut.

5. Adakah perlu menunggu Black Friday berbelanja?

Walaupun tidak mustahil untuk menunggu sehingga Black Friday untuk melakukan semua perbelanjaan anda, adalah bijak untuk menunggu sehingga hari ini atau Thanksgiving untuk melakukan sebahagian besarnya. Dari pengalaman kami, tidak ada hari lain seperti tawaran penuh aksi dan penjualan. Merchandise tidak hanya akan sangat didiskaunkan, tetapi juga akan ada sejumlah penjualan yang dapat dipilih. Anda mungkin akan mempunyai beberapa pilihan di mana anda boleh membuat pembelian pintar.

6. Bilakah iklan Black Friday dikeluarkan?

Setiap tahun, Iklan dilancarkan pada tarikh yang berbeza. Namun, kami melakukan yang terbaik untuk mengumpulkan iklan “bocor” secepat mungkin supaya anda dapat memulakan proses perancangan anda. Biasanya, iklan mula muncul sekitar minggu pertama dan kedua bulan Oktober. Ketika kita memasuki bulan November, jumlah iklan yang dikeluarkan meningkat setiap hari. Tetapi, jangan bimbang seluruh kakitangan BestBlackFriday.com menghargai sokongan anda selama beberapa bulan ini!

Jumaat Hitam

Untuk concept mengenai jenis perjanjian apa yang dapat kita harapkan tahun ini, ada baiknya kita melihat beberapa tawaran terbaik yang kita lihat pada tahun 2019.

Harganya tepat pada masa artikel ini diterbitkan tetapi mungkin berubah dari masa ke masa.

Saya percaya ini artikel berguna. Sekiranya ya, langgan pautan untuk tawaran terkini, ulasan dan banyak lagi.

NOTE : Please do not copy - https://supportmymoto.com

Leave a Reply

Situs Judi Slot Online Terpercaya

Link Slot Gacor

Slot Anti Rungkat

Slot Gacor Maxwin